Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. AUTOCHECK ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ | Εταιρεία

Εταιρεία

Το “Ι.ΚΤΕΟ Βαλάντης Γκουγκουλιάς” ιδρύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2007 και έχει αδειοδοτηθεί από το Υ.Μ.Ε. για τη διεξαγωγή Τεχνικών Ελέγχων ΚΤΕΟ σε δίκυκλα, επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με επαγγελματική αξιοπιστία και υπεύθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Εδρεύει στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση και είναι το κοντινότερο ΙΚΤΕΟ στην πόλη, εξυπηρετόντας όσους μένουν ή εργάζονται μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ασφαλούς αυτοκίνησης, με υπευθυνότητα και συνέπεια, άρτιο εξοπλισμό και την ολοκληρωμένη κατάρτιση των στελεχών μας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνηση των οχημάτων καθώς και η δική σας ασφάλεια.
Νέοι επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα αποθανών Βαλάντης Γκουγκουλιάς από τον οποίο πήρε τιμητικά το όνομά του, λειτουργούν το «Ι.ΚΤΕΟ Autocheck Βαλάντης Γκουγκουλιάς από το 2007 μέχρι και σήμερα διαγράφοντας αυξητική πορεία και διευρύνοντας όχι μόνο τον αριθμό των πελατών του αλλά και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει.

  • Έλεγχο αυτοκινήτων βενζίνης και diesel,
  • Έλεγχο φορτηγών (3,5t)
  • Έλεγχο δίκυκλων
  • Έλεγχο εγκατάστασης εξοπλισμού υγραερίου (LPG)
  • Έκπτωση σε ΑΜΕΑ, ανέργους και πολύτεκνους
  • Autocheck Delivery Υπηρεσία παραλαβής, ελέγχου και παράδοσης οχήματος.

Στα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνεται ο έλεγχο βαρέων οχημάτων όπως λεωφορεία και φορτηγά.
Το ΙΚΤΕΟ παρέχει ποιοτική & άμεση εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό και άνετο χώρο αναμονής με δωρεάν καφέ, wi-fi και Η/Υ προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει τον καφέ του και παρακολουθεί τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός του καθ’ όλη τη διάρκεια, Φροντίζοντας οι οδηγοί να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση του οχήματός τους έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών (ιδιωτών και επαγγελματιών)
Το Ι.ΚΤΕΟ Βαλάντης Γκουγκουλιάς και η ομάδα του βρίσκεται πάντα στην διάθεσή των οδηγών με άρτια εξυπηρέτηση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα οδηγό.

Υπεύθυνοι Διαχειριστές
Γκουγκουλιάς Γεώργιος